AMU JUUL

Coronavirus

COVID19 information

Coronavirus

Sidst opdateret:

Pr. 1 september 2021, ophører alle restriktioner ift. teori- og praktiske prøver

Der er ikke krav om test på skolen, og kursister skal derfor ikke fremvise Coronapas. Alle der ikke er vaccineret eller tidligere har haft Corona opfordres kraftigt til at blive testet 2 gange om ugen.

Undtagelse for krav om test:

  • Hvis du har dokumentation for undtagelse af test udleveret af kommunernes borgerservicecentre som er maksimal 3 mdr. gammel
  • Hvis du tidligere har fået bekræftet smitte med COVID-19 ved en PCR-test, der er mindst 14 dage og højst 8 måneder gammel
  • Hvis du kan fremvise dokumentation for et påbegyndt vaccinationsforløb mod COVID-19, hvor et vaccinationsforløb mod COVID-19 anses for påbegyndt mindst 14 dage og højst 42 dage efter den første dosis
  • Hvis du kan fremvise dokumentation for et gennemført vaccinationsforløb mod COVID-19. Kræver et vaccinationsforløb to eller flere doser, anses det for gennemført umiddelbart efter den afsluttende dosis. Kræver et vaccinationsforløb alene én dosis, anses det for gennemført 14 dage efter denne ene dosis.


I det tilfælde man er undtaget fra krav om test pga. af fysiske eller psykiske årsager, skal man fremover fremvise gyldig dokumentation for undtagelsen, udstedt af borgerservice:

  • Personer, der kan fremvise dokumentation for at være undtaget fra test. Dokumentation skal være udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter på baggrund af en tro-og-love-erklæring om, at en person af medicinske årsager eller som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test. Navnet på dokumentationen skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identifikationskort. Dokumentationen kan indhentes på landets borgerservicecentre fra den 25. juni 2021.


Når du starter på kursus vil du blive oplyst om hvornår du skal fremvise dine testresultater.

PCR Test kan bestilles på www.coronaprover.dk.

Lyntest/kviktest udbydere:

Falck - https://www.falck.dk/foerstehjaelp/saadan-goer-du/fokus-paa-covid-19/coronatest_privat

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte skolen på tlf. 39 39 11 11

Tilmeld Nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.