AMU JUUL's redderskole er kommet godt fra start

Det er stor interesse for AMU JUUL's redningskurser -både inden for person- og assistanceredning

Vil du have et arbejde, hvor du hjælper andre, og hvor du er en del af et team? Så er et job som redder i den liggende sygetransport lige noget for dig. Har du lyst til et job, hvor du gør en forskel for andre bilister? Som assistanceredder til autohjælp hjælper du andre hurtigt videre. Du bliver den gode nyhed for bilister, der har siddet i lang kø på motorvejen, og den højt værdsatte hjælp til chaufføren der er gået i stå.

På AMU JUUL's redderskole er det præcis denne type uddannelser som tiltrækker opmærksomhed. Med godkendelsen til at udbyde redderkurser start 2021, har AMU JUUL etableret et kontinuerligt udbud, og det med stor succes. “Vi har længe gerne ville tilbyde denne del af erhvervstransporten en række brancherelevante kurser, og der har både borgere og virksomheder taget godt imod” udtaler strategisk direktør Thomas Silfen om Undervisningsministeriets godkendelse af AMU JUUL som uddannelsespartner på området. “Vi har investeret massivt i undervisningsudstyr, og hele redderafdelingen passer perfekt ind i vores eksisterende uddannelsestilbud.” Koblingen er da også ligetil da fx langt de fleste operatører inden for fx sygetransport også ønsker at chaufføren har et erhvervskort (taxikort) samt flextrafik uddannelsen (BAB1-3). Inden for autohjælp ønsker arbejdsgiverne ofte at chaufføren har et stort kørekort og et opdateret EU bevis. AMU JUUL uddanner inden for alle disse områder allerede.

Et job der giver mening
Som assistanceredder til autohjælp skal du være stærk til bjærgning og bugsering af biler og motorcykler. Derfor er der nogle rigtig gode omgivelser på AMU JUUL's redderskole, hvor du for eksempel kan prøve kræfter med at løfte biler fri fra autoværn, grøfter og kæmpe kampesten. Inden for personredning bliver du først og fremmest stærk i kørslen med sygetransport i forskellige vej-, vejr- og trafikforhold. For at sikre, at dine patienter kommer sikkert frem, underviser AMU JUUL dig også i hensigtsmæssig og komfortabel kørsel. Du bliver også øvet i radiokommunikation og meget andet.

“Det giver mening at kunne hjælpe mennesker” udtaler en kursist som er i gang på sygetransportuddannelsen hos AMU JUUL i Roskilde. Og det er det gennemgående man hører fra kursisterne: At redderjobbet er meningsgivende, fordi man hver dag hjælper mennesker, og herigennem gør en forskel for vores samfund. “Det er helt i tråd med det vi som skole er sat i verden for” udtaler Thomas Silfen. “Det handler om at gøre en forskel, hvilket i øvrigt er AMU JUUL's slogan, fordi vi uddanner borgere til at gøre en forskel for vores samfund, hvad enten det er som lastbilchauffør, busvognmand, dronefører, eller redder.”

Hvis du vil opleve nogle af de mange fantastiske chauffører, der hver dag gør en forskel, så kig forbi AMU JUUL's facebook-side og læs denne tråd: https://www.facebook.com/amujuul/posts/1829158727283503

Seneste nyheder