Ny Teamlederuddannelse ser dagens lys

Er man ny leder i job eller har man fx en rolle i at oplære nye medarbejdere, så er den nye Teamlederuddannelse noget for dig eller dine medarbejdere

AMU JUUL åbner en ny Teamlederuddannelse. Uddannelsen er etableret med input fra en lang række virksomheder og varer 10 dage fordelt ud over fire uger. På denne måde kan deltagerne løbende koble den tilegnede ledelsesteori til egen praksis i virksomheden, og herigennem blive klædt bedst muligt på til at varetage ledelsesrollen.

Teamlederuddannelsen er for den person som står i en ny ledelsesrolle fx som teamansvarlig eller fx har ansvar i forbindelse med sidemandsoplæring. Uddannelsen er også for den person, som ønsker at forstå eller har interesse for en karriere som leder, og som ønsker teoretiske og praktiske kompetencer, der kan anføres på sit cv, og som man kan tage med sig i sit arbejdsliv, og på denne måde blive endnu mere attraktiv over for kommende arbejdsgivere.

Uddannelsen er for både ledige borgere og personer som er i beskæftigelse, og veksler mellem teori og praktik.

Som deltager får du redskaber til at hjælpe nyansatte ind i job og arbejdsfællesskab. Samt desuden viden om menneskers forskelligheder fx sociale, kulturelle og etniske, der kan have indflydelse på arbejdsmiljøet. Du lærer om betydningen af dine kollegaers kompetencer, og kan anvende denne viden i oplæringen af kollegaer. I et af modulerne lærer du at afværge konflikter på en faglig, sikkerhedsmæssig og professionel måde og uddannelsen rummer herudover en lang række relevante områder, som du kan bruge i din rolle som ny leder.

Uddannelsen består af fire moduler med indhold fra relevante AMU-fag (AMU kode: 40805, 46493 og 40373).

Er du nysgerrig på at høre mere om Teamlederuddannelsen, kan du finde mere information på: https://www.amujuul.dk/ledelse/teamlederuddannelse eller ringe - så står vi klar til at hjælpe på tlf. 39 39 11 11.

 

Seneste nyheder