Jobmesse hos AMU JUUL i Roskilde

Rigtig mange ville høre om mulighederne i transportbranchen

Onsdag d. 21. september holdt AMU JUUL årets anden jobmesse i egne lokaler i Roskilde.

Tæt på 200 ledige - og andre der overvejer et brancheskift - kom for at høre om mulighederne indenfor transportbranchen – en branche som i den grad mangler flere hænder.

En lang række af branchens mest toneangivne virksomheder deltog og præsenterede en bred vifte af jobmuligheder. Transportbranchen er nemlig en branche, der spænder vidt i arbejdsformer og arbejdstider, og hvor man med korte opkvalificeringskurser kan komme i langvarig beskæftigelse.

Der var en livlig summen ved alle virksomhedsstandene hele arrangementet igennem. Tilfredsheden var da også til at få øje på blandt virksomhederne, som kunne melde om mange gode dialoger og konkrete jobtilbud, der efterfølgende skal følges op på.

Messen havde besøg af udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvad (S), som var inviteret til en dialog med virksomhedsrepræsentanter. Bagefter var han en tur rundt på messen, hvor han fik en snak med både udstillere og gæster.

Jobmessen blev holdt i samarbejde med 3F, Roskilde Kommune, samt repræsentanter fra jobcentre og A-kasser fra hele Sjælland.

Følg AMU JUUL på Facebook for information om næste jobmesse, samt andre spændende tilbud.

Seneste nyheder