Jobmesse d. 6. april 2022

Få et job i transportbranchen og gør en forskel

Jobmesse hos AMU JUUL 6 April 2022

For dig der er ledig eller ønsker et brancheskifte, har transportbranchen et job til dig. AMU JUUL i Roskilde danner, i samarbejde med 3F Roskilde, rammen om et møde mellem ledige borgere, og nogle af landets førende transportvirksomheder. Det er gratis at deltage og AMU JUUL sørger for vand og snacks til de fremmødte.

Dagen starter med en kort introduktion af de forskellige typer af virksomheder, hvorefter du får mulighed for at få en snak med hver af virksomhederne, og herigennem få en unik mulighed for at blive klogere på dine muligheder for et job med god løn og gode arbejdsvilkår.

Transportbranchen er en meget alsidig branche, men stor fleksibilitet i arbejdsvilkår, og med jobmessen i Roskilde får borgere et indblik i de muligheder der er, for beskæftigelse for den enkelte.

Jobmessen afvikles onsdag d. 6. april. 2022, kl. 10-12 hos AMU JUUL på Abildgårdsvej 14, i Roskilde.

Det er generelt stor efterspørgsel på arbejdskraft inden for transportområdet, og AMU JUUL har i samarbejde med en række virksomheder, jobcentre og a-kasser en lang række rekrutteringsforløb overalt på Sjælland. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger på tlf. 39391111.

Seneste nyheder