Værdisæt hos AMU Juul

AMU Juul A/S - Lastbil kørekort hos AMU JUUL
Én skole, ét koncept – det har altid været skolens holdning at tilstræbe en ”rød tråd” gennem hele skolen. Lige gyldig om det er skolen eller de uddannelser vi udbyder, så skal der være en ”rød tråd”, dvs. det skal gennemgående være de samme principper vi lever efter i alt hvad vi laver. Skolens store erfaring med chaufføruddannelser betyder at konceptet er professionelt og gennemarbejdet. Det samme koncept går igen i alle vore uddannelser og konceptet udvikles løbende.

Kvalitet:
Bred faglighed, resultatorienteret undervisning med løbende evaluering, moderne teknologi og gensidig kommunikation sikrer et højt kvalitetsniveau. Vi er altid opdateret og har det nyeste undervisningsmateriale til rådighed. Vi har et bredt udbud af undervisningsprogrammer og materiale, som sikrer optimale kvalitet og indlæring.

Ansvarlighed:
Igennem engagement, motivation, loyalitet, god service og fælles holdninger (konsensus) ønsker vi at være tillidsvækkende og leve op til kunder og samarbejdspartneres forventninger.

Visioner:
Vi ønsker til enhver tid at være på forkant med udviklingen indenfor vores fagområde. Dette sikres ved hjælp af efteruddannelse, kurser og løbende teknologisk udvikling.

Viskvalitet.dk:
Seneste kvartal:
Skolens gennemsnit fordelt på spørgsmål
Skolens gennemsnit fordelt på uddannelsesmål

Seneste hele år:
Skolens gennemsnit fordelt på spørgsmål
Skolens gennemsnit fordelt på uddannelsesmål
 

© Copyright 2021 | AMU Juul A/S | Abildgårdsvej 14 | 4000 Roskilde | Tlf: 46 32 10 22 |  Powered by: Webex ApS