Vognmandskursus


Vognmandskurset henvender sig til personer der ønsker at drive egen vognmandsforretning (lovkrav), personer der skal arbejde som Transportleder i en vognmandsvirksomhed, eller personer der er ansat i en vognmandsforretning, og ønsker at tilegne sig viden på området.
 
Vi har sammensat vores vognmandskursus således at du kan kombinere klasseundervisning med supplerende E-læring, så du har mulighed for at arbejde med stoffet hjemmefra. Underviserne er selv erfarne folk med mange år i branchen. Dette sikre en god dialog, og kontrast, fra det faglige til ”den virkelige verden” Du kommer igennem emner som kontrakter og handelsret. Forsikring og skattelovgivning. Du lærer om transportøkonomi, og den daglige drift af en vognmandsvirksomhed. Emner som transport af særlig gods og trafiksikkerhedsledelse, vil også blive gennemgået. Du kan læse mere under den enkelte uddannelse i menuen til venstre.
 
Du skal være myndig for at deltage på kurset, men derudover er der ikke optagelseskrav til selve kurset. Du skal dog være opmærksom på at du skal overholde Færdselsstyrelsens krav for at blive godkendt som vognmand. Du finder optagelseskravene til vognmandskurset her.
 
Kurset afsluttes med en afsluttende prøve, som er en kombination af en case, samt en multiple choice prøve, som afholdes på skolen.
 
Kurset afholdes på forskellige tidspunker og af forskellig varighed, afhængig af om det Gods, Varebil eller Bus. I menuen til venstre kan du vælge det kursus der passer til dit behov. Et vognmandskursus er ikke et AMU kursus, og er derfor ikke omfattet af reglerne for VEU godtgørelse.

© Copyright 2021 | AMU Juul A/S | Abildgårdsvej 14 | 4000 Roskilde | Tlf: 46 32 10 22 |  Powered by: Webex ApS