Truckcertifikat – Online Teori

Teori online – kørsel på skolen

1 dag intro på skolen – 3 dage teori hjemme / online – 3 dage praktisk undervisning på skolen

Vi ved, at du har travlt, og at det kan være svært at gøre plads i kalenderen til et kursus på 7 dage. Derfor kan du lære det meste om sikker kørsel med gaffeltruck, når det passer dig bedst. 

Du lærer om teorien på vores e-learningsplatform, hjemme fra din egen computer, og møder op til praktisk undervisning på vores skole. Vi har praktisk undervisning i kørsel med gaffeltruck både dag og aften. Du vælger selv den tid, der passer ind i netop din kalender!

Onlinekursus i gaffeltruck med praktisk undervisning på skolen

Dag 1 Intro på skolen:

 • Gennemgang af pensum og materiale.
 • Præsentation og gennemgang af online undervisningsprogram og prøver.  

Dag 2-3-4 Online undervisning:

 • Undervisningsprogrammet og tilhørende opgaver skal gennemføres online.

Dag 5-6-7 Undervisning på skolen:

 • Praktisk undervisning.
 • Repetition af teori og opgaver.
 • Teoretisk og praktisk prøve.

Krav 

Der er få regler for at starte på kurset.

 • Du skal være 18 år
 • Du skal fremvise et gyldigt kørekort til knallert, traktor eller bil
 • eller en tilfredsstillende lægeattest

Beviser

Når du har været på 7 dages spændende kursus og bestået prøven får du et:

 • AMU kursusbevis

Du kan altså få dit truckcertifikat i hånden efter bare 7 dages undervisning. 

3 dage online og 4 dage på skolen. Den praktiske del af kurset kan tages både dag og aften. Vi har kurser fra klokken 8-16 og 16-23.

Vi starter med dag 1, opstarten for alle på vores online gaffeltruckkursus. På første dag præsenterer vi dig for både den teoretiske og praktiske del af kurset. Når dagen er færdig, vil du være helt klar til starte på dit online kursus.

På dag 2-4 foregår undervisningen online. Du skal lære om sikkerhed, når du skal have truckkort. Derfor skal du læse om aflæsning af belastningsdiagrammer og om de risici der er forbundet med at arbejde med maskinerne. For sikkerhedens skyld, skal du også vide en masse om førstehjælp og brandbekæmpelse. 

De sidste dage, dag 5-6-7, skal du forbi vores skole og køre gaffeltruck. I vores lagerhal får du masser af tid til at prøve kræfter med den lille truck. I de praktiske øvelser lærer vi dig først at føre og betjene gaffeltrucks, og derefter bliver du stærk i af foretage korrekt stuvning, optagning og afsætning af forskellige typer gods. På vores bane har vi mange forskellige tønder, paller og vandtanke, som du får lov til at løfte rundt. 

Når du er klar til at afslutte kurset og få dit truckcertifikat B, skal du op til en praktisk og teoretisk prøve.

Pris for kurset:
1.456 kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse (VEU godtgørelse) på op til 940 kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle personer der enten bor eller arbejder i Danmark, og som ikke har en videregående uddannelse.
Modtager du dagpenge eller kontanthjælp kan dit jobcenter betale dit kursus. Kontakt os for nærmere information.
 • 47592

  Gaffeltruck certifikatkursus B, 7 dage - English

Spørgsmål og svar

Hvad fordelene ved at tage truckcertifikat på et online kursus?
Har du travlt? Eller orker du ikke at sidde et klasselokale hele dagen? Så er der mange fordele ved at tage dit certifikat på et online kursus: • Lær i det tempo, der passer dig • Tag kurset i pausen, om aftenen eller når det passer dig • Mindre transporttid
Hvad er et online gaffeltruckkursus?
Online-kurset foregår på din egen computer, tablet eller mobil, hvor du får adgang til vores undervisningsmaterialer og kan komme i direkte kontakt med vores underviser. Når du har lært teorien, stopper undervisningen online, og du skal herefter ud og prøve kræfter med gaffeltrucken på vores skole. Sådan foregår kurset: Dag 1: Undervisning på skolen (opstart og intro til teori) Dag 2-4: Online teoriundervisning (vejledning over telefon og mail) Dag 5-7: Kørsel med gaffeltruck og prøver på skolen
Hvad kan jeg med et truckcertifikat?
Med et truckcertifikat i hånden, kan du bevise, at du har helt styr på at betjene gaffeltrucks og gaffelstablere og foretage den daglige vedligeholdelse af dem. Med et truckkort B, må du køre med forskellige typer af gaffeltrucks, både eldrevne og gas- og dieseldrevne. Certifikatet er også et bevis på, at du kan betjene en gaffelstabler på en sikker og forsvarlig måde.
Hvad kræver det at få truckcertifikat?
For at få et truckcertifikat i hånden, skal du på et 7 dages AMU-kursus. På 3 af dagene kan du vælge deltage i vores online undervisning. Du skal være mindst 18 år, og kunne fremvise et gyldigt kørekort til bil, traktor eller knallert. Hvis du ikke har et kørekort, kan du vise en tilfredsstillende lægeattest.