AMU JUUL

Sættevogn

Investér i din karriere som chauffør og lær at køre med en tungt lastet sættevogn. Du kan tage kørekort til sættevogn på bare 5 dage hos AMU JUUL. 

Når du har været på vores kursus, kan du køre med sættevogn i by og på landevej. Du kommer også til at vide alt om, hvordan man til- og frakoble lastbil og sættevogn korrekt, og hvordan du foretager kontrol og eftersyn af koblingsdelene.

Krav

Du skal have kørekort til lastbil, kat. C, for at køre med sættevogn.

Beviser

Når du har bestået dine prøver, får du et:

  • AMU-bevis
  • og et kørekort til sættevogn

5 dage med sættevogn hos AMU JUUL

Er du klar til at komme på vej sættevogn? Så start på vores sættevogns-kursus og bliv klædt godt på til fremtiden som lastbilchauffør. På 5 dage bliver du klog på alle disse emner: 

  • Kørsel med sættevogn. Du bliver virkelig god til at til-og frakoble lastbil og sættevogn.
  • Vedligehold af sættevognen
  • Korrekt lastning og stuvning
  • Bakning om hjørner og præcisionsbakning til læsserampe 

    … og meget mere.

Når du er klar til at afslutte kurset og få dit nye kørekort til sættevogn i hånden, bliver din kørsel bedømt af vores undervisere. 

Pris for et hængerkort er 630 kr*

Du kan se datoer og tider i kalenderen. Vi har holdstart hver uge. AMU JUUL har høje beståelsesprocenter, god service og garanti for at kurset gennemføres.

Pris for hele kurset:
630,- kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse på op til 892,- kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle der ikke modtager dagpenge, kontanthjælp eller har en videregående uddannelse. Er du i denne målgruppe så kontakt os for yderligere oplysninger.
  • AK 31863-D

    Kørsel med sættevogn

Tilmeld Nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.