AMU JUUL

Lastbil – Vogntog Kørekort

Tag et hængerkort til lastbil og få flere jobmuligheder

Vil du stå forrest i køen til de gode jobs hos vognmændene? Så investér i din karriere som chauffør og tag et hængerkort. Som lastbilchauffør vil du ofte skulle køre med flere vognsæt.

Mange steder i branchen bliver hængerkørekort også kaldt for kørekort til vogntog. Du kan tage kørekortet (C/E) på 20 dage hos AMU JUUL. Efter kurset ved du alt om kørsel med vogntog, sammenkobling af lastbil og påhængskøretøjer, og hvordan du udfører lastning af gods på en korrekt og sikker måde.

Krav

Du skal have kørekort til lastbil, kat. C, for at køre med vogntog.

Beviser

Når du har bestået dine prøver, får du et:

  • AMU-bevis
  • og et kørekort til vogntog, kat. C/E

20 dage på vogntog-kursus hos AMU JUUL

Er du klar til at komme på vej med hængerkort? Så start på vores vogntog-kursus og bliv klædt godt på til fremtiden som lastbilchauffør. På 20 dage underviser vores dygtige faglærere dig i disse emner:

  • Kørsel med vogntog. Du bliver specielt god til at bakke om hjørne.
  • Vedligehold af vogntog
  • Korrekt lastning og sikring af gods
  • Brug af forskellige ladtyper
  • Ruteplanlægning og køre-hviletid

    … og meget mere.

Når du er klar til at afslutte kurset og få dit nye kørekort til vogntog i hånden, skal du op til en teoriprøve og en køreprøve. Prøverne skal du nok klare efter 20 dages spændende undervisning hos AMU JUUL.

Pris for et hængerkort er 2.520 kr*

Du kan se datoer og tider i kalenderen. Vi har holdstart hver uge. AMU JUUL har høje beståelsesprocenter, god service og garanti for at kurset gennemføres.

Pris for hele kurset:
2.520,- kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse på op til 892,- kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle der ikke modtager dagpenge, kontanthjælp eller har en videregående uddannelse. Er du i denne målgruppe så kontakt os for yderligere oplysninger.
  • AK 45114

    Kørsel med vogntog, kategori C/E

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Transport Jobmesse