Projektlederuddannelse

Få en grundig introduktion til at arbejde med projekter. Et kursus for dig som er projektleder eller som ofte er en del af projektstyring. Lær om de processer der er nødvendige for projektledelse og få styr på, hvordan du påvirker andre mennesker i en forandringsproces.

Du vil også lære om kommunikation, samarbejde og konflikthåndtering, samt hvordan man 
kommer godt fra start i et projekt.

Projektlederuddannelsen hos JUUL

Projektlederuddannelsen tager 10 dage og er en grundlæggende uddannelse til alle der leder eller indgår i projektledelse.

På uddannelsen lærer du blandt andet at forstå din egen rolle i en forandringsproces og tage aktivt del i den. Du lærer også at rette fokus på egen indsats så du medvirker til at sikre sammenhæng mellem virksomhedens og gruppens mål. Desuden lærer du, hvordan du skal være opmærksom på konflikter så du kan afværge dem på en hensigtsmæssig måde.

Målgruppe

Projektlederuddannelsen er for dig, som skal lede eller deltage i et projekt i virksomheden.

 

Det kan også være du er delansvarlig for forskellige projekter.

 

Uddannelsen er også for dig, som drømmer om at blive projektleder, og som ønsker teoretiske og praktiske kompetencer, der ser godt ud på CV’et.

 

Uddannelsen er for både ledige borgere og personer, som er i job.

Beviser

Når du har gennemført projektlederuddannelsen får du et certifikat, som beviser at du har bestået Projektlederuddannelsen.

Undervisning

Undervisningen foregår på en af vores skoler på Sjælland (se kurser) fra 8:00-15:24. Man møder op i klasselokalet på vores skole og bliver undervist af vores dygtige undervisere.

En uddannelse i trygge rammer

Hvert modul afsluttes med en skriftlig prøve, der sikrer at du har lært det du skal om projektledelse.

De erfarne undervisere hos JUUL gør undervisningen spændende og praksisnær, og giver dig de bedste forudsætninger for at komme sikkert igennem Projektlederuddannelsen.

Pris for kurset:
2.080 kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse (VEU godtgørelse) på op til 940 kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle personer der enten bor eller arbejder i Danmark, og som ikke har en videregående uddannelse.
Modtager du dagpenge eller kontanthjælp kan dit jobcenter betale dit kursus. Kontakt os for nærmere information.
Pris for ikke tilskudsberettigede 7.320 kr.
  • 40805

    Mentoruddannelse for erfarne medarbejdere

  • 44383

    Medarbejderen som deltager i forandringsprocesser

  • 46493

    Konflikthåndtering

Spørgsmål og svar

Er Projektlederuddannelsen kun for ledere?
På uddannelsen lærer du at tage ansvar for projekter, og styre dem sikkert igennem - i samarbejde med dine kollegaer. Det er ikke en forudsætning af du er leder. Der er god viden af hente også som en del af projektstyring.
Kan man tage Projektlederuddannelsen online?
Det er i første omgang ikke muligt at tage Projektlederuddannelsen online. Vi har valgt en meget praktisk tilgang til indholdet i denne uddannelse, og den er pt. ikke forenelig med online undervisning.
Kan jeg starte på Projektlederuddannelsen, når jeg har en videregående uddannelse?
Du kan godt starte på vores Projektlederuddannelse, hvis du har en videregående uddannelse. Da kurset består af AMU-fag*, vil der være en højere pris for dig, som allerede har en lang uddannelse. Du kan se prisen i vores kursuskalender. *Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), er et uddannelsesprogram, under undervisningsministeriet, der sigter på at opkvalificere faglærte og ufaglærte.
Hvilken aldersgruppe henvender Projektlederuddannelsen sig til?
Vores Projektlederuddannelse er for alle – i alle aldersgrupper – som arbejder med projekter i en virksomhed. Uddannelsen er også for dig, som drømmer om at blive Projektleder, og som ønsker teoretiske og praktiske kompetencer, der ser godt ud på CV’et.