EU-Efteruddannelse - EU Bevis lastbil og bus

EU Bevis til Lastbil, Bus, OST/Flextrafik, Køreteknik

EU-Efteruddannelse

EU efteruddannelse til bus, lastbil og autohjælp

Skal du forny dit EU bevis, så du fortsat kan holde Danmark kørende? Så skynd dig at få en plads på en af vores efteruddannelser. Vi har branchespecifikke efteruddannelser til både godschauffører og buschauffører. Alle chauffører med et EU bevis skal nemlig deltage på den lovpligtige EU-efteruddannelse hvert 5. år.

Hos AMU JUUL tilbydes du et gratis rundstykke med smør og ost, og gratis kaffe - på alle hverdage - på EU-Efteruddannelsen.

På kurset får du fornyet dit EU bevis. Med det fornyede blå bevis i hånden kan du dokumentere, at du har den nyeste viden inden for bl.a. færdselsregler, køre- og hviletidsregler, trafiksikkerhed og førstehjælp m.m.

Efteruddannelsen varer 5 dage og er delt op i 3 emner:

  • 2 dage med obligatorisk undervisning for alle gods- og buschauffører
  • 2 dage med den nyeste viden fra netop din branche
  • 1 dag på køreteknisk bane

Kørsel uden EU bevis udløser en rigtig kedelig bøde – bare rolig, ikke fra os – men husk nu at følge reglerne og forny dit bevis. Vi sørger selvfølgelig for 5 dages interessant kursus, hvor du også får masser af tid til at dele hverdags-historier med dine kollegaer fra branchen. Husk også, at du, hos os, får 1 dag på køreteknisk anlæg, hvor du kan få afprøvet dine køreevner – og måske lære nogle nye tricks til god kørsel med lastbil.

EU efteruddannelse til bus, lastbil og autohjælp