AMU JUUL

Bus – Vogntog Kørekort

Vil du foran i køen til jobbet som turistbuschauffør? Tag et trailerkort

Investér i din karriere som chauffør og tag kørekort til vogntog.

Flere steder i branchen kalder man også kørekort til vogntog for et trailerkort til bus. Du kan tage kørekortet (D/E) på 10 dage hos AMU JUUL. Efter kurset får du lov til at køre med påhængsvogne på over 750 kg.

De fleste turistbusvirksomheder kræver, at deres chauffører skal have kørekortet til vogntog. På ruten er det godt at have en trailer med, når passagerne skal rejse på skiture, cykelture eller til andre oplevelser, hvor der kræves ekstra udstyr og plads.  

Et kørekort til bus vogntog giver dig automatisk ret til at køre bil med trailer kategori B/E. 

Krav

Du skal have kørekort til bus, kat. D, for at tage hængerkort.

Beviser

Når du har bestået dine prøver, får du et

  • AMU-bevis
  • og et kørekort til vogntog, kat. D/E

10 dage i bus med trailer hos AMU JUUL

Er du klar til at få trailer bag bussen? Så start på vores vogntog-kursus og bliv klædt godt på til at køre med alt fra landsholdet til passagerer der skal på skiferie. På 10 dage underviser vores dygtige faglærere dig i disse emner:

  • Kørsel med trailer til bus
  • Vedligehold af traileren
  • Sikkerhedsbestemmelser
  • Opfriskning af færdselsregler

… og meget mere.

Når du er klar til at afslutte kurset og få dit nye hængerkort i hånden, skal du op til en teoriprøve og en køreprøve. Prøverne skal du nok klare efter 10 dages spændende undervisning hos AMU JUUL.

Pris for et hængerkort er 2.520 kr*

Du kan se datoer og tider i kalenderen. Vi har holdstart hver uge. AMU JUUL har høje beståelsesprocenter, god service og garanti for at kurset gennemføres.

Pris for hele kurset:
1.260,- kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse på op til 892,- kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle der ikke modtager dagpenge, kontanthjælp eller har en videregående uddannelse. Er du i denne målgruppe så kontakt os for yderligere oplysninger.
  • AK 45311

    Kørsel med vogntog, kategori D/E

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Transport Jobmesse