Basis Lederuddannelse

Optimer din lederkarriere med vores basis lederuddannelse.

Skabt til dig, der ønsker at udvikle sig selv og andre, så i kan nå nye højder. 

Efter endt uddannelse kan du som leder trygt og kompetent: 

 • Forstå betydningen af dine kollegaers kompetencer og anvende denne viden i oplæring 
 • Varetage medarbejdere og kollegaers sociale, kulturelle og etniske forskelligheder 
 • Afværge konflikter på en faglig, sikkerhedsmæssig og professionel måde 
 • Hjælpe nyansatte ind i job og arbejdsfællesskab 


10 dages kursus     

Uddannelsen kræver at du er fysisk tilstede og den har en samlet varighed på “10 dage”. Undervisningen er opdelt i 3 moduler:  

 • Sidemandsoplæring  
 • Konflikthåndtering  
 • Mentor  

Tryk på Se Kurser kalender og tilmeld dig allerede i dag. Har du brug for rådgivning eller vil vide mere, så ring på 39 39 11 11 eller send en mail på info@juuldanmark.dk 

Krav

Uddannelsen er for både ledige, selvstændige og ansatte. Der er ingen krav for at kunne deltage. 

 

BeviserNår du har gennemført Basis lederuddannelsen får du et certifikat, som bevis for at du har bestået og åbnet nye ledelseskompetencer

 

Underviser med erfaring fra virkeligheden 

Jesper Rosenkrantz er din underviser når du er på leder kursus hos JUUL. Med Jesper som underviser er du garanteret høj kvalitet og masser af humor. Det skaber de bedste forudsætninger for at forstå indholdet i undervisningen og udvikle dig, så du kan tage næste skridt i din ledelseskarriere.  


Hvad siger tidligere kursister der har været på ledelses kursus? 

“En mere inspirerende, motiverende, dygtig og humoristisk underviser skal man lede længe efter.”

 

Rikke  

maj 2024 

“Kurset har været over alt forventning.”

 

Daniel 

Maj 2024 

“God til at forklare og uddybe, hvis man har brug for en bedre forklaring. Jesper er kanon! Kunne ikke havde haft en bedre lærer!!!”

 

Katja

Marts 2024

 

Undervisningen 

Undervisningen foregår på vores skole i Roskilde på Sjælland. Her står vi klar til at hjælpe dig med at udvikle dit potentiale som leder, og give dig nye stærke kompetencer der gør dig i stand til at agere professionelt og kompetent overfor dine medarbejdere og kollegaer.  

Som en del af undervisningen, skal der laves en case opgave i grupper, hvor du skal vise dine evner på baggrund af den undervisning du har modtaget. Herudover er der bl.a. multiple-choice prøver, som sikrer, at du har lært alt det, du skal kunne, for at være rustet til lederrollen. 

 

 

Pris for kurset:
2.080 kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse (VEU godtgørelse) på op til 940 kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle personer der enten bor eller arbejder i Danmark, og som ikke har en videregående uddannelse.
Modtager du dagpenge eller kontanthjælp kan dit jobcenter betale dit kursus. Kontakt os for nærmere information.
Pris for ikke tilskudsberettigede 7.818 kr.
 • 40373

  Sidemandsoplæring

 • 40805

  Mentoruddannelse for erfarne medarbejdere

 • 46493

  Konflikthåndtering

Spørgsmål og svar

Hvad er en basis lederuddannelse?
Basis lederuddannelsen hos JUUL, er en uddannelse tilpasset dig som lige er startet som leder, eller som drømmer om at få dit første lederjob. På uddannelsen får du hjælp til selvhjælp samt grundlæggende ledelses redskaber, så du har det bedste udgangspunkt for din udvikling som leder.
Hvilken lederuddannelse skal jeg vælge?
Det er meget individuelt hvor du befinder dig henne som leder og hvad du har brug for i netop din udvikling. Har du allerede erfaring med ledelse og ønsker at blive endnu bedre, er vores udvidet lederuddannelse helt ideel. Her får du nye input og bliver skarp på moderne ledelsesprincipper og hvordan du implementere dem i din ledelsesstil. Er du mere grøn, eller har du aldrig modtaget undervisning eller sparring i din rolle som leder. Så er vores Basis lederuddannelse et godt sted at starte, vi sørger for at du får det helt rigtige udgangspunkt, så du kan udvikle din lederstil i en moderne retning og får hjælp til også at udvikle dig selv.
Hvad kan jeg lære på en lederuddannelse?
Indholdet på en lederuddannelse kan have mange forskellige udgangspunkter, og det er derfor vigtigt at undersøge og tænke over, hvad du føler at du mangler som leder. Det kan f.eks. være et kursus, hvor du bliver udfordret på din nuværende tilgang og får muligheden for at blive præsenteret for nye teorier og redskaber. Det kan være du har brug for at arbejde med dig selv, så du kan blive klogere på, hvorfor du reagere som du gør i visse situationer, særligt hvis du selv og andre omkring dig oplever det som uhensigtsmæssigt. På JUUL lederuddannelse er du på hold med andre ledere og leder aspiranter. Sammen gennemgår i case opgaver samt modtager udviklende undervisning indenfor moderne ledelse. Det giver mulighed for sparring med ligesindede og gode muligheder for at bygge et ledernetværk med andre ledere der ligesom dig søger udvikling og kompetencer under kyndig vejledning af vores undervisere.
Hvor lang tid tager en lederuddannelse?
En uddannelse i ledelse findes i mange forskellige variationer, og i sidste ende på trods af certifikater, diplomer og kurser vil man altid være i en udvikling som leder. Hos JUUL tager vores basislederuddannelse 10 dage, udvidet lederuddannelse tager 7 dage og udover disse tilbyder vi også en uddannelse som projektleder der tager 10 dage. VI tilbyder også kurser i præsentations- og salgsteknik som kan understøtte din kommunikation og potentielle karriereudvikling.
Hvor meget koster en lederuddannelse?
En basis lederuddannelse koster 2080 kr. for tilskudsberettigede og 7818 kr. for ikke tilskudsberettigede hos JUUL i 2024.