Dronecertifikat A2

Droneflyning for de mere professionelle i Open Category, kategori A2

Skal du flyve drone i din virksomhed? Fx til inspektioner i højder, film/billeder til grafiske produktioner eller journalistiske opgaver? Så er vores 3 dages dronekursus for professionelle noget for dig.

På kurset får du teoretisk og praktisk kendskab til regler og håndtering af alle dronetyper i Open Category (under 25 kg). A2 dronecertifikatet giver dig mulighed for at flyve med droner tættere på lufthavne og med større dronetyper.

Hvis du bare vil flyve med din drone derhjemme, så anbefaler vi, at du tager vores A1/A3 dronekursus, som er specielt tilrettelagt dig der flyver drone privat.

Du skal have et certifikat til kategori A1/A3, før du kan deltage på vores A2-kursus.

Krav

  • Kurset er for alle over 18 år
  • der har taget A1/A3 dronecertifikat + tilhørende selvtræningsprogram

Til kurset skal du medbringe egen PC eller tablet og MitID til brug ved online testen.

 

Vi har det udstyr der skal trænes med, så kurset forudsætter ikke, at du har egen drone. Har du din egen drone, må du gerne medbringe den.

Bevis

Når du har afsluttet kurset har du:

  • EU Kompetencecertifikat A2

 

3 dages dronekursus til A2

kurset indeholder 2 dages teori efterfulgt af 1 dags praktisk flyvning, som giver tilladelse til professionel flyvning med droner op til 2 kg. Når du har bestået den teoretiske prøve.

Vi forstår godt, at du som ny dronepilot kan blive i tvivl om reglerne for flyvning med drone i Danmark. Derfor bliver du, over to dage i klasselokalet, undervist i alle regler for flyvning med droner i erhvervsmæssig sammenhæng, efter lovgivning i både Danmark og EU.

Efter teoriundervisningen skal du på 1 dags praktisk flyvetræning med vores erfarne instruktører. Ved den praktiske træning får du mulighed for at prøve store droner helt op til 14 kg.

For at få dit A2 dronecertifikat skal du op til en teoretisk prøve. Prøven er obligatorisk. Beviset koster 65 kr., som du betaler til Trafikstyrelsen.

Pris for kurset:
6.500 kr.* Udgifter herudover
  • Bevis (betales til Trafikstyrelsen)

    65 kr.

* Prisen er eksklusiv moms