AMU JUUL

Varebil – Grunduddannelse

Drømmer du om frihed og et job med stor betydning for Danmark? Bliv chauffør i varebil

Vil du i job som varebilschauffør? Så tag på varebil grunduddannelse. Du kan starte i job som chauffør, efter bare 3 dages kursus, og være med til at holde Danmark kørende.

Danskerne elsker at handle på nettet, og derfor er der et kæmpe behov for dig, der vil arbejde som varebilschauffør. Allerede efter grunduddannelsen bliver du en eftertragtet medarbejder for mange virksomheder i branchen.

Du skal på 3 dages kursus for at få job som varebilschauffør. Når du har taget dit kursus hos AMU JUUL, får du et VUB-bevis i hånden, og må fylde bilen med varer op til 3.500 kg.

3 dage i varebil hos AMU JUUL

Vil du på vejen nu? Så gør dig klar til lære en masse nyt, når du skal på varebil kursus.

Det er et krævende fysisk job, og derfor vil vores dygtige undervisere først lære dig at sikre lasten i varebilen på en forsvarlig måde, så både du og varerne kommer sikkert frem. 

I klasselokalet underviser vi dig i teori om kørsel med varebil. Du bliver klog på blandt andet færdselsregler, køre- og hviletid, arbejdstid, kørsel med trailer og miljørigtig transport.

Som varebilschauffør bliver du også helt opdateret på de nyeste råd til førstehjælp.

Når du er klar til at bruge dit kørekort i varebilen, skal du op til en skriftlig prøve, hvor du skal svare på 30 spørgsmål. Ved alle spørgsmålene er der 4 svar, som hjælper dig på vej. Prøverne gør vi dig klar til, efter 3 dages spændende undervisning hos AMU JUUL. 

Krav

Der er enkelte regler for dig som skal køre varebil:

  • Du skal have gyldigt kørekort til bil (B)

Beviser

Når du har gennemført grunduddannelsen for varebil, får du:

  • AMU-bevis
  • og et varebilschaufførbevis, også kaldet VUB-bevis

Hvad kan du som varebilschauffør?

Jobbet i varebil er for dig der elsker at være på vejen, mens du synger med på musikken fra bilradioen. Men også for dig der elsker fysisk arbejde. Som varebilschauffør kører du typisk for et distributionsfirma, med alt fra pakkepost til måltidskasser. Branchen har altid brug for nye chauffører, så der er rigtig gode chancer for at komme i job efter grunduddannelsen hos AMU JUUL.

Vil du være din egen chef? Så kan du også indhente egen vognmandstilladelse og blive selvstændig chauffør.

Pris for varebil grunduddannelse er 378,00 kr.*

Du kan se datoer og tider i kalenderen. Vi har holdstart hver uge. AMU JUUL har høje beståelsesprocenter, god service og garanti for at kurset gennemføres.

Pris for hele kurset:
378,- kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse på op til 892,- kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle der ikke modtager dagpenge, kontanthjælp eller har en videregående uddannelse. Er du i denne målgruppe så kontakt os for yderligere oplysninger.
  • AK 48850

    Grundlæggende kvalifikation for varebilschauffør

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Transport Jobmesse