AMU JUUL

Taxa Kørekort

Drømmer du om ny lækker bil, gode arbejdstider og om at være din egen chef? Så bliv taxachauffør

Vil du være din egen chef og selv bestemme over dine arbejdstider? Eller bliver du bare glad af at møde nye mennesker og høre deres spændende historier? Så tag et taxakørekort. Du kan starte i job som taxachauffør, efter bare 10 dages kursus, og derefter tjene en rigtig god løn.

Hos AMU JUUL kan du tage et taxi-kvalifikationsbevis på 10 dage. Beviset kaldes også for taxi eller taxa-kørekort. Kurset er en overbygning til det almindelige kørekort (B) til personbil. 

Med et taxakort kan du køre erhvervskørsel med op til 8 siddende passagerer. Skal der ske lidt ekstra sjov på din arbejdsdag, kan du også køre limousine med dit nye kørekort til taxi.

10 dage i taxi hos AMU JUUL

Er du klar på nye udfordringer? Når du tager kørekort til taxi, får du en masse praktisk undervisning, som du kan bruge, når du møder dine første passagerer. Vi lærer dig blandt andet om, hvordan du leverer den bedste service i taxaen, og om hvordan du håndterer de enkelte konflikter, der kan opstå på din arbejdsdag. Til sidst bliver du undervist i førstehjælp, så dine passagerer kan være helt trygge med netop dig bag rattet.

I dine kørelektioner vil vores dygtige kørelærere undervise dig i at køre taxa på en sikker, rutineret og passagervenlig måde – og for at sikre, at du lander på den rette destination, får du også godt styr på forskelligt GPS-udstyr.

I klasselokalet bliver du klog på teori og regler for kørekort til taxa. Du kommer til at vide alt om taxilovgivningen, færdselsloven, kørsel med forskellige mennesker, økonomi og konkurrenceforhold.

Når du er klar til at få dit taxakørekort i hånden, skal du op til en skriftlig prøve og en praktisk prøve. Prøverne skal du nok klare efter 10 dages spændende undervisning hos AMU JUUL.

Krav

Der er enkelte regler for dig som vil være taxachauffør:

 • Du skal være minimum 21 år
 • Du skal have haft kørekort til personbil kat. B i min. 3 år
 • Du skal have en lægeattest der sikrer, at du har et godt helbred, et godt syn og en god hørelse.
 • Du skal tale forstå, tale, læse og skrive dansk.

… Derudover kræver mange i branchen, at du har en ren straffeattest.

Beviser

Når du har bestået dine prøver, får du et:

 • AMU-bevis
 • og et chaufførbevis. Det koster 1470 kr. i 2021 og du skal selv betale via det link som Færdselsstyrelsen fremsender til din e-Boks.

Hvordan er livet med et taxakørekort?

Taxibranchen er for dig der elsker at bestemme over din egen dag. Dine arbejdstider som taxachauffør er meget fleksible, og du kan selv være med til at planlægge, hvornår du vil arbejde. Som chauffør kan du køre taxa både dag, nat og weekend. Du kan selv vælge, om du vil køre på fuldtid, eller om du vil køre taxa i din fritid.

På din rute vil du møde en masse søde mennesker, der alle stoler på, at du vil bringe dem sikkert frem til deres destination. Hvis du kan lide at snakke med forskellige mennesker, er jobbet som taxachauffør perfekt for dig.

Med et taxi-kvalifikationsbevis kan du køre:

 • Taxa
 • Limousine

… du kan også køre flextrafik eller sygetransport, hvis du tager et BAB-kursus på 5 dage eller et kursus i liggende sygetransport på 20 dage.

Pris for et taxa kørekort er 1.260,- kr*

Du kan se datoer og tider i kalenderen. Vi har holdstart hver uge. AMU JUUL har høje beståelsesprocenter, god service og garanti for at kurset gennemføres.

Pris for hele kurset:
1.260,- kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse på op til 892,- kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle der ikke modtager dagpenge, kontanthjælp eller har en videregående uddannelse. Er du i denne målgruppe så kontakt os for yderligere oplysninger.
 • AK 48652

  Kvalifikation til persontransport i mindre køretøj

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Transport Jobmesse