AMU JUUL

Autohjælp – Grunduddannelse

Læsningstid: 2 minutter

Har du lyst til et job, hvor du gør en forskel for andre bilister? Som assistanceredder til autohjælp hjælper du andre hurtigt videre. Jobbet med autohjælp er et udfordrende job med skiftende arbejdsopgaver. Her ved du aldrig, hvilken udfordring der venter på din vej.

Du kan tage grunduddannelsen i autohjælp på bare 10 dage hos AMU JUUL. På kurset lærer du at fjerne beskadigede køretøjer fra vejen, og, i bedste tilfælde, at finde frem til fejl, så bilisten selv kan starte op igen. Du bliver den gode nyhed for bilister, der har siddet i lang kø på motorvejen, og den højt værdsatte hjælp til chaufføren der er gået i stå.

For at blive assistanceredder og få job med autohjælp, skal du på vores grunduddannelse på 10 dage. Der er dog mange arbejdsgivere der sætter pris på, at du også har et kørekort til lastbil og et EU-bevis.

Adgangskrav
Du skal have kørekort til bil, kategori B.
Bevis
Når du har gennemført kurset og bestået din prøve, får du udstedt et AMU-bevis.

10 dage med autohjælp hos AMU JUUL

Inden du kan hjælpe bilister videre på vej, skal du på 10 dages spændende autohjælpskursus. På grunduddannelsen bliver du undervist af vores dygtige faglærere der har mange års erfaring fra det virkelige liv i på vejen. Undervisningen er en blanding af praktik og teori.

Som assistanceredder til autohjælp skal du være stærk til bjærgning og bugsering af biler og motorcykler. Derfor har vi nogle rigtig gode omgivelser på vores skole, hvor du for eksempel kan prøve kræfter med at løfte biler fri fra autoværn, grøfter og kæmpe kampesten.

I andre tilfælde skal du yde starthjælp, og derfor gør vi dig klar til at yde hjælpen på både benzin, el, brint og hybridbilder. Du kommer også til at vide alt om fejlfinding på forskellige køretøjer, så du er klar til at lave småreparationer på forskellige motorer og elektriske systemer. Nogle gange er det dog bare et hjul der skal skiftes, og derfor bliver du selvfølgelig også oplært i det.

Når du er klar til at komme på vej og udføre autohjælp, skal du op til en teoretisk multiple-choice test. 

Husk at forny dit bevis hvert femte år på vores EU efteruddannelse for chauffører til autohjælp.

Prisen for kurset:
1.280,- kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse på op til 893,- kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle der ikke modtager dagpenge, kontanthjælp eller har en videregående uddannelse. Er du i denne målgruppe så kontakt os for yderligere oplysninger.
  • AK 45579

    Autohjælp

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Transport Jobmesse