Autohjælp – Grunduddannelse

Har du lyst til et job, hvor du gør en forskel for andre bilister? Som assistanceredder til autohjælp hjælper du andre hurtigt videre. Du bliver den gode nyhed for bilister, der har siddet i lang kø på motorvejen, og den højt værdsatte hjælp til chaufføren der er gået i stå.

Du kan tage grunduddannelsen i autohjælp på bare 10 dage hos JUUL. På kurset lærer du at fjerne beskadigede køretøjer fra vejen og, i bedste tilfælde, at finde frem til fejl, så bilisten selv kan starte op igen.

For at blive assistanceredder og få job med autohjælp, skal du på vores grunduddannelse i 10 dage. Der er dog mange arbejdsgivere, der sætter pris på, at du også har et kørekort til lastbil og et EU-bevis.

Adgangskrav
Du skal have kørekort til bil, kategori B.
Bevis
Når du har gennemført kurset og bestået din prøve, får du udstedt et AMU-bevis.

10 dage med autohjælp hos JUUL

Inden du kan hjælpe bilister videre på vej, skal du på 10 dages spændende autohjælpskursus. På grunduddannelsen bliver du undervist af vores dygtige faglærere der har mange års erfaring fra det virkelige liv på vejen. Undervisningen er en blanding af praktik og teori.

Som assistanceredder til autohjælp skal du være stærk til bjærgning og bugsering af biler og motorcykler. Derfor har vi nogle rigtig gode omgivelser på vores skole, hvor du for eksempel kan prøve kræfter med at løfte biler fri fra autoværn, grøfter og kæmpe kampesten.

I andre tilfælde skal du yde starthjælp, og derfor gør vi dig klar til at yde hjælpen på både benzin, el, brint og hybridbilder. Du kommer også til at vide alt om fejlfinding på forskellige køretøjer, så du er klar til at lave småreparationer på forskellige motorer og elektriske systemer. Nogle gange er det dog bare et hjul der skal skiftes, og derfor bliver du selvfølgelig også oplært i det.

Når du er klar til at komme på vejen og udføre autohjælp, skal du op til en teoretisk multiple choice test.

Husk at forny dit bevis hvert femte år på vores EU efteruddannelse for chauffører til autohjælp.

Pris for kurset:
2.080 kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse (VEU godtgørelse) på op til 940 kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle personer der enten bor eller arbejder i Danmark, og som ikke har en videregående uddannelse.
Modtager du dagpenge eller kontanthjælp kan dit jobcenter betale dit kursus. Kontakt os for nærmere information.
  • 20918

    Autohjælp