AMU JUUL

Job hos AMU JUUL

Ledige stillinger

Vi søger storvognskørelærere til Roskilde, Køge og Holbæk

AMU JUUL udbyder transportuddannelser inden for person- og godstransport (lastbil, bus og taxa). Vores primære afdelinger ligger i Roskilde, Holbæk og Køge, hvor vi uddanner og efteruddanner chauffører fra hele Sjælland. Vi er først og fremmest en virksomhed, der arbejder med mennesker.

Vi er i en rivende udvikling og søger derfor storvognskørelærere. Vi underviser i alle former for transportuddannelser, og oplever stor tilgang til vores kurser. Vi søger derfor nye kollegaer som skal indgå i undervisningen af vores ca. 9000 årlige kursister fordelt på vores afdelinger i Roskilde, Køge og Holbæk. Vi er i dag ca. 80 medarbejdere, fordelt på faglærere, kørelærere, administration og praktisk personel.

Vi søger:

  • Dygtige og dedikerede storvognskørelærere.
  • Lærere der brænder igennem og forstår at sætte sit positive præg på undervisningen.
  • Lærere der har lyst til at gøre en forskel og som kan komme med fagligt input.

Vi tilbyder:

  • Et arbejdsmiljø med en fri omgangstone, med gennemarbejdet uddannelseskoncepter, hvor lærerne først og fremmest skal fokusere på at undervise, og hvor udvikling og faglig stolthed går hånd i hånd.
  • En plads i et stærkt team hvor vi hver dag stræber efter at levere den bedste service, fleksibilitet og kvalitet til vores kursister.
  • Uddannelse og efteruddannelse inden for relevante områder.

Vi holder løbende samtaler. Opslaget er ikke tidsbegrænset. Vi leder efter den ”rigtige” og er indstillet på at bruge tiden på det.

Send din ansøgning til Jesper Juul på jj@amujuul.dk.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jesper Juul på 39 39 11 11.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld Nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.