AMU JUUL

Kørsel med sættevogn

Investér i din karriere som chauffør og lær at køre med en tungt lastet sættevogn. Du kan tage kørekort til sættevogn på bare 5 dage hos AMU JUUL. 

Når du har været på vores kursus, kan du køre med sættevogn i by og på landevej. Du kommer til at vide alt om, hvordan man til- og frakobler lastbil og sættevogn korrekt, og hvordan du foretager kontrol og eftersyn af koblingsdelene.

Krav

At køre med sættevogn kræver et kørekort til vogntog kat. C/E.

Beviser

Når du har bestået dine prøver, får du et:

  • AMU-bevis
  • og et kørekort til sættevogn

5 dage med sættevogn hos AMU JUUL

Er du klar til at komme på vej med sættevogn? Så start på vores sættevogns-kursus og bliv klædt godt på til fremtiden som lastbilchauffør. På 5 dage bliver du klog på alle disse emner: 

  • Kørsel med sættevogn. Du bliver virkelig god til at til-og frakoble lastbil og sættevogn.
  • Vedligehold af sættevognen
  • Korrekt lastning og stuvning
  • Bakning om hjørner og præcisionsbakning til læsserampe

    … og meget mere.

Når du er klar til at afslutte kurset og få dit nye kørekort til sættevogn i hånden, bliver din kørsel bedømt af vores undervisere. 

Pris for et hængerkort er 630 kr*

Du kan se datoer og tider i kalenderen. Vi har holdstart hver uge. AMU JUUL har høje beståelsesprocenter, god service og garanti for at kurset gennemføres.

Pris for hele kurset:
630,- kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse på op til 892,- kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle der ikke modtager dagpenge, kontanthjælp eller har en videregående uddannelse. Er du i denne målgruppe så kontakt os for yderligere oplysninger.
  • AK 31863-D

    Kørsel med sættevogn

Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Transport Jobmesse