Jobcenter Albertslund holder teamdag hos JUUL med tema om transport

En teamdag med indblik i transportbranchens udfordringer og muligheder

Dagen startede med en introduktion af Heidi Graversen om JUUL's uddannelsestilbud inden for transport, herunder de nye EUD-uddannelser som buschauffør i kollektivtrafik og vejgodstransportuddannelsen. Derudover blev der givet en oversigt over JUUL's stærke tilbud inden for AMU- og FVU-kurser.

Efter frokost fik jobcenterets medarbejdere mulighed for at prøvekøre en el-bus på JUUL's øvelsesbane. Under kyndig vejledning af uddannelseschef Jesper Henriksen fik de en fornemmelse af, hvordan det er at køre et stort køretøj.

Eftermiddagen bød på to oplæg. Rikke Vestergaard fra HB-Care, en del af MO-OVE Group, fortalte om busbranchen, herunder arbejdsvilkårene som buschauffør, og gav konkrete eksempler på gode kandidater til jobbet. Jesper Poulsen fra Johs. Rasmussen gav et indblik i godstransport, herunder arbejdsvilkårene som lastbiloperatør, og generelle overvejelser for en vognmand, der ønsker at ansætte nye chauffører.
 
Dagen blev afsluttet med et besøg hos et igangværende ST-redder hold, hvor der var mulighed for en snak med eleverne og deres lærer omkring motivation, relevante kurser, arbejdsvilkår og fremtidsudsigter.
 
Fra JUUL’s side skal lyde en tak til de engagerede deltagere fra Jobcenter Albertslund som med deres gode spørgsmål og aktive deltagelse gjorde det muligt at opnå nye indsigter i hvordan vi både hver for sig og i fællesskab kan gøre en forskel for hhv. Borgere og transportbranchen
 

Seneste nyheder