JUUL først med el-lastbil til chauffør-uddannelser

Læs om JUUL's nye investering i fremtiden, med en el-lastbil til chauffør-uddannelserne.

Fra januar 2024 introducerer JUUL kørsel i el-lastbil på udvalgte uddannelser. Den nye el-lastbil hos JUUL er en Volvo, og vil blive brugt i forbindelse med uddannelse af nye chauffører både i forhold til energieffektiv kørsel og almindelige køretimer, men også i forbindelse med undervisning i kendskab til de tekniske og sikkerhedsmæssige aspekter ved el-køretøjer. Med denne investering kommer JUUL godsvirksomhederne i møde, som længe har efterspurgt uddannelse af deres chauffører i effektiv kørsel i nul-emissions køretøjer, som gradvist bliver dagligdag blandt landets store vognmænd.
 
I foråret 2023 introducerede JUUL som den første transportskole i Danmark en el-bus til uddannelse af chauffører. Nu er JUUL igen først og introducerer Danmarks første el-lastbil til uddannelse af chauffører. ”Det er vores ambition at vores undervisning skal afspejle vores kunders og arbejdsmarkedets behov, og derfor har været vigtigt for at os at få tilknyttet el-køretøjer på godsområdet, som vi gjorde det på busområdet i foråret 2023.” siger administrerende direktør Jesper Juul. Og tilføjer ”Vores høje ambitionsniveau understreges af, at vi samtidig er den første transportskole i Danmark, som kan tilbyde undervisning i el-køretøjer på godsområdet.”
 
Hos JUUL har man en ambition om at man skal gøre en forskel. Ved blandt andet at levere relevante kurser med markedets bedste kvalitet. Som led i den grønne omstilling foregår der i disse år en massiv transformation fra traditionelle dieselkøretøjer til el-køretøjer i transportbranchen. Det er vigtigt at understøtte branchen med de rette kompetencer på transportuddannelserne, da de er en vigtig nøgle i ambitionen om at indfri det fulde potentielle i den grønne omstilling.
 
Det er ambitionen hos JUUL at investere yderligere i el-køretøjer over de næste år, ligesom man følger udviklingen omkring nul-emissions køretøjer i transportbranchen tæt.
 
JUUL er en 100% danskejet uddannelsesvirksomhed inden for erhvervstransportområdet, og leverer uddannelser og efteruddannelser af arbejdsstyrken inden for erhvervstransport. Med afdelinger i Roskilde, Køge, Holbæk og Hvidovre, og er JUUL en af landets største inden for branchen. JUUL er først og fremmest en virksomhed, der arbejder med uddannelser til arbejdsstyrken, og bidrager, igennem primært lovpligtige arbejdsmarkedsuddannelser, til at løse en kritisk samfundsopgave for sammenhængskraften og transportserviceerhvervene i Danmark.

 

Seneste nyheder