Dronecertifikat til Private

Kom godt fra start med droneflyvning

Har du købt en drone til dig selv eller dit barn, og er du lidt usikker på, hvordan du flyver med den? Så er vores 1-dags dronekursus til private et godt sted at starte. Her vil vi hjælpe dig med både teoretisk og praktisk kendskab til regler og håndtering af mikrodroner (under 250 gram) i Dannmark. På kurset tager du dronetegn til kategori A1/A3. Dronetegnet giver dig mulighed for at flyve med droner både privat og til erhverv.

Hvis du skal flyve professionelt med drone, så anbefaler vi dog, at du tager vores A2+A1/A3 dronekursus, som er specifikt tilrettelagt dig der bruger droneflyvning i din virksomhed.

Krav

  • Kurset er for alle uanset alder og erfaring. Børn under 15 år kan deltage med følge af en voksen.
  • Til kurset skal du medbringe egen PC eller tablet og NemID til brug ved online testen.
  • Vi har det udstyr der skal trænes med, så kurset forudsætter ikke, at du har egen drone. Har du din egen drone, må du gerne medbringe den.

Bevis

Når du har afsluttet kurset kan du få:

  • A1/A3 dronetegn

1 dags dronekursus til A1/A3 dronetegn

Vi forstår godt, at du som ny dronepilot kan blive i tvivl om, hvordan du flyver med din drone. Derfor vil vi på dagen give dig den grundlæggende viden om droneflyvning. Du bliver undervist i en masse regler fra både EU– og dansk lovgivning.

Efter undervisning i klasselokalet skal du flyve drone sammen med vores erfarne instruktører. Udenfor får du en grundlæggende flyvetræning, så du er helt sikker på, hvordan du skal styre dronen. Her kan du også få vejledning i, hvilken drone der passer bedst til dig.

Kurset foregår derfor på denne måde:

  • Teorikursus – ½ dag, efterfulgt af teoriprøve
  • Praktisk flyvetræning – ½ dag med instruktør

Hvis du ønsker at opnå A1/A3 dronetegn, skal du op til Trafikstyrelsens online-test. Prøven indeholder 40 spørgsmål og beviset koster et gebyr på 30,- kr., som du betaler til Trafikstyrelsen.

Pris for kurset:
995,- kr.