AMU JUUL

Dronecertifikat til Private

Kom godt fra start med droneflyvning

Har du købt en mikrodrone til dig selv eller dit barn, og er du lidt usikker på, hvordan du flyver med den, og hvilke regler er der for droneflyvning i Danmark? Så er AMU JUUL's dronecertifikat til private et godt sted at starte. 

Der er mange regler for hvad man må og ikke må i forhold til opsendelse af droner, så kom godt fra start med et dronebevis hos AMU JUUL i Køge. Du får både teoretisk og praktisk kendskab til regler og håndtering af mikrodroner.

Mikrodroner er kendetegnet ved at de vejer under 250 gram. Dette kursus henvender sig til ejere af disse lette dronetyper.

Kurset er for alle uanset alder og erfaring. Børn under 15 år kan deltage med følge af en voksen. Vi har det udstyr der skal trænes med, så kurset forudsætter ikke at du har egen drone. Har du din egen drone - må du gerne medbringe den.

Prøve

Det er valgfrit om man ønsker at aflægge en teorietisk prøve. Såfremt man efter kurset ønsker at betjene droner over 250 gram, skal man bestå prøven. 

Prøven indholder 40 spørgsmål og udstedelse af bevis koster et gebyr på 30,- kr. som du betaler til Trafikstyrelsen. 

Medbring Nem-ID såfremt du ønsker at aflægge teoretisk prøve.

Prisen for et 1-dags kursus:

  • 995,- kr. inkl. moms
Pris for hele kurset:
995,- kr.
Tilmeld nyhedsbrev

Ved tilmelding accepterer du samtidig vores betingelser og privatlivspolitik. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

Transport Jobmesse