Dronecertifikat til Erhverv

Skal du flyve drone i din virksomhed? F.eks til inspektioner i højder, film/billeder til grafiske produktioner eller journalistiske opgaver? Så er vores 3 dages dronekursus for professionelle noget for dig.

På kurset får du teoretisk og praktisk kendskab til regler og håndtering af alle dronetyper i Open Category (under 25 kg). A2 + A1/A3 dronetegnet giver dig mulighed for at flyve med droner tættere på lufthavne og med større dronetyper.

Hvis du bare vil flyve med din drone derhjemme, så anbefaler vi, at du tager vores A1/A3 dronekursus, som er specifikt tilrettelagt dig der flyver drone privat.

Krav

  • Kurset er for alle over 18 år - uanset erfaring.
  • Til kurset skal du medbringe egen PC eller tablet og NemID til brug ved online testen.
  • Vi har det udstyr der skal trænes med, så kurset forudsætter ikke, at du har egen drone. Har du din egen drone, må du gerne medbringe den.

Bevis

Når du har afsluttet kurset har du:

  • EU Kompetencecertifikat A1/A2/A3

 

3 dages dronekursus til A2 + A1/A3

Vores store dronekursus indeholder 2 dages teori efterfulgt af 1 dags praktisk flyvning, som giver tilladelse til erhvervsmæssig flyvning med droner op til 25 kg.

Vi forstår godt, at du som ny dronepilot kan blive i tvivl om reglerne for flyvning med drone i Danmark. Derfor bliver du, over to dage i klasselokalet, undervist i alle regler for flyvning med droner i erhvervsmæssig sammenhæng, efter lovgivning i både Danmark og EU.

Efter teoriundervisningen skal du på 1 dags praktisk flyvetræning med vores erfarne instruktører. Ved den praktiske træning får du mulighed for at prøve store droner helt op til 14 kg.

For at få dit A2+A1/A3 dronetegn skal du op til to teoretiske prøver på henholdsvis 40 og 30 spørgsmål. Prøverne er obligatoriske. Beviset koster 150 kr., som du betaler til Trafikstyrelsen.

Pris for kurset:
7.495,- kr.