Dronecertifikat til Professionelle

Skal du flyve drone i din virksomhed? Fx til inspektioner i højder, film/billeder til grafiske produktioner eller journalistiske opgaver? Så er vores 3 dages dronekursus for professionelle noget for dig.

På kurset får du teoretisk og praktisk kendskab til regler og håndtering af droner i Open Category. A2 dronecertifikatet giver dig bl.a. mulighed for at flyve med droner tættere på lufthavne og med dronetyper op til 4 kg i byer og 25 kg udenfor byer.

Hvis du bare vil flyve med din drone i fritidsmæssig sammenhæng, så anbefaler vi, at du tager vores A1/A3 dronekursus, som er specielt tilrettelagt dig der flyver drone privat.

Du skal have et certifikat til kategori A1/A3, før du kan deltage på vores A2-kursus.

Krav

  • Kurset er for alle over 18 år
  • der har taget A1/A3 dronecertifikat + tilhørende selvtræningsprogram

Til kurset skal du medbringe egen PC eller tablet og MitID til brug ved online testen.

 

Vi har det udstyr der skal trænes med, så kurset forudsætter ikke, at du har egen drone. Har du din egen drone, må du gerne medbringe den.

Bevis

Når du har afsluttet kurset har du:

  • EU Kompetencecertifikat A2

 

3 dages dronekursus til A2

Vores store dronekursus indeholder 2 dages teori efterfulgt af 1 dags praktisk flyvning, som giver tilladelse til professionel flyvning med droner op til 25 kg (4 kg i by).

Vi forstår godt, at du som ny dronepilot kan blive i tvivl om reglerne for flyvning med drone i Danmark. Derfor bliver du, over to dage i klasselokalet, undervist i alle regler for flyvning med droner i erhvervsmæssig sammenhæng, efter lovgivning i både Danmark og EU.

Efter teoriundervisningen skal du på 1 dags praktisk flyvetræning med vores erfarne instruktører. Ved den praktiske træning får du mulighed for at prøve store droner helt op til 14 kg.

For at få dit A2 dronecertifikat skal du op til 1 teoretisk prøve. Prøverne er obligatorisk. Beviset koster 65 kr., som du betaler til Trafikstyrelsen.

Pris for kurset:
8.125 kr. Kursusgebyrer herudover
  • Bevis (betales til Trafikstyrelsen)

    65 kr.