Jobcentre og A-kasser

Beskæftigelsesindsats for Jobcentre og A-kasser

Til jer som Jobcenter / A-kasse

Lad os sammen hjælpe ledige borgere tilbage på arbejdsmarkedet. JUUL gør en stor indsats for at bringe ledige i beskæftigelse. Vi hjælper ledige, jobcentre og A-kasser med at matche beskæftigelsesbehov med virksomheder inden for vores uddannelsesområde. JUUL støtter de ledige med en håndholdt indsats og en målrettet uddannelse. Vi har gode erfaringer med at bringe ledige i arbejde, hver eneste uge. 

JUUL samarbejder med langt de fleste jobcentre på Sjælland, og vi er altid åbne for at gå i dialog for nye muligheder og nye tiltag. JUUL har et stort kursusudvalg og langt de fleste af vores kurser og certifikater er på Positivlisten. Både de regionale og den landsdækkende 6 ugers jobrettet liste. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser, heriblandt afklaringsforløb, opkvalificeringskurser og uddannelsesvejledning. 

Afklaringsforløb for jeres borgere (2 dage)

JUUL tilbyder et afklaringsforløb til jobcentre og A-kasser, hvor jeres borgere får en mere grundig jobafklaring. De får mulighed for at prøve transport, lager og redning i praksis, så de kan føle sig helt trygge ved at de er på den rette vej. Fx prøvekørsel i en lastbil og/eller bus med en kørelærer, samt relevante praktiske øvelser. På denne måde er borgerne endnu mere motiveret for at varetage et job i branchen, til gavn for både borgeren og den virksomhed som ansætter dem.

Som en del af forløbet får alle borgere en individuel samatale, hvor vi sammen finder ud af hvilken branche der er den rigtige. Afklaringsforløbene arrangeres i samarbejde med jobcenteret eller A-kassen. Vores afklaringsforløb giver borgerne en god start på et arbejde inden for transport-, lager og/eller redderbranchen. Det omfatter:

  • En håndholdt indsats hen mod et job eller brancheskifte og en ny karriere.
  • Generel information om branchen, herunder relaterede kurser, samt jobmuligheder.
  • Regler for deltagelse og vilkår under forløbet.
  • Hjælp til udarbejdelsen af et transport-relevant CV, så du er bedre rustet til en målrettet jobsøgning til branchen, og oprettelse i vores jobbank.
  • Mulighed for jobsamtaler med interesserede virksomheder.
  • Mulighed for løbende kontakt og dialog med vores dedikerede vejledere.
  • Et undervisningsmiljø, der understøtter praktiske øvelser og udviklende dialoger, rettet mod jobmarkedet.
  • Vores 2-dags afklaringsforløb omfatter prøvekørsel i en lastbil og/eller bus med en kørelærer, samt relevante praktiske øvelser.
  • En mundtlig tilbagemelding og borgervurdering af egnethed til transportbranchen og en afklaringsbeskrivelse ud fra borgerens samlede forhold.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for et afklaringsforløb.

Infomøde
Afklaringsforløb, 2 dage