Teamlederuddannelse Online

Som noget nyt kan du nu også komme godt fra start i rollen som leder på AMU JUULs teamlederuddannelse. Vores online teamlederuddannelse giver dig helt konkrete og brugbare værktøjer, som du kan bruge, når du skal lede dit team. Du får samtidig et relevant kursus på dit CV, som dokumentation på dine grundlæggende lederkompetencer. Uddannelsen varetages af vores erfarne undervisere med mange års ledelseserfaring, og kobler teori om ledelse til konkrete erfaringer.

Online undervisning 

Du kan nu deltage i undervisningen online. Det betyder at du skal være tilstede hjemmefra, eller måske fra din arbejdsplads, med din computer. Kurset varer fra 8:00-15:24. Det er vigtigt, at man har kamera og mikrofon til rådighed på sin computer. Kan du bedre lide at sidde på skolen, så kan du vælge et hold med fysisk fremmøde. Se mere her.

Teamlederuddannelsen hos AMU JUUL

Teamlederuddannelsen tager 10 dage og er en grundlæggende lederuddannelse for nye ledere eller for teamledere, der ikke tidligere har fået konkrete redskaber til at støtte op om deres rolle.

Uddannelsen består af 3 moduler med indhold fra relevante AMU-fag:

– Modul 1: Mentoruddannelse (5 dage)

– Modul 2: Sidemandsoplæring (2 dage)

– Modul 3: Konflikthåndtering (3 dage)

På uddannelsen får du blandt andet redskaber til hjælpe nyansatte ind i job og arbejdsfællesskab. Du får også viden om menneskers sociale, kulturelle og etniske forskelligheder, der kan have indflydelse på arbejdsmiljøet. Derudover lærer du om betydningen af dine kollegaers kompetencer, så du kan anvende denne viden i oplæringen af dine kollegaer. Du lærer også at håndtere konflikter på arbejdspladsen og afværge disse på en faglig, sikkerhedsmæssig og professionel måde.

Målgruppe

Teamlederuddannelsen er for dig, som arbejder med oplæringsansvar eller teamledelse i en virksomhed, hvor man vægter mødet med kunden højt.

 

Du står f.eks. i en ny ledelsesrolle, som teamansvarlig, eller har ansvar i forbindelse med oplæring af nye medarbejdere.

 

Uddannelsen er også for dig, som drømmer om at blive teamleder, og som ønsker teoretiske og praktiske kompetencer, der ser godt ud på CV’et.

 

Uddannelsen er for både ledige borgere og personer, som er i job.

 

Hvis du arbejder bedst hjemmefra eller måske har langt til skolen i Køge på Sjælland, så er online undervisning noget for dig.

Beviser

Når du har gennemført teamlederuddannelsen får du et certifikat, som beviser at du har bestået følgende AMU-fag:

 • Mentoruddannelse for erfarne medarbejdere
 • Konflikthåndtering
 • Sidemandsoplæring

En uddannelse i trygge rammer

Undervejs i teamlederuddannelsen skal der laves en caseopgave, hvor du skal vise dine evner på baggrund af den undervisning, du har modtaget. Caseopgaverne foregår i grupper, hvor i bliver sat i forskellige rum online.Herudover er der en multiple-choice prøve efter hvert modul, som sikrer, at du har lært alt det du skal, for at være rustet til lederrollen.

AMU JUUL's erfarne undervisere gør undervisningen spændende med teori og praktiske eksempler, og giver dig rigtigt gode forudsætninger for at komme sikkert igennem lederuddannelsen.

Pris for kurset:
1.408,- kr.*
Din arbejdsgiver kan søge om løntabs­godtgørelse (VEU godtgørelse) på op til 893,- kr. pr. dag. samt befordrings­godtgørelse, og evt. tilskud fra kompetencefonde.
* Prisen gælder alle personer der enten bor eller arbejder i Danmark, og som ikke har en videregående uddannelse.
Modtager du dagpenge eller kontanthjælp kan dit jobcenter betale dit kursus. Kontakt os for nærmere information.
 • 40373

  Sidemandsoplæring

 • 40805

  Mentoruddannelse for erfarne medarbejdere

 • 46493

  Konflikthåndtering